English (Google Translate)

Wednesday, June 26, 2013

Framme i Sverige

Nu är jag i Sverige, närmare bestämt i Skärhamn på Tjörn. Vistelsen har börjat bra. Vi gick till sängs kl 22.00 och vaknade vid 13.00 dagen efter. Förutom lite vakenhet mellan 4.00-6.00 så blev det trots allt bra med sömn. 13 timmar! När hände det senast. Det allra bästa var att det regnade hela tiden. Gissar att det var därför vi sov så bra. Dessutom slapp vi ångesten som man kan få om man sover bort en solig dag.

Har redan hunnit med att äta några svenska favoriträtter såsom rabarberpaj och stekt strömming. Har också inhandlat pepparchips och ostbågar som jag ska vräka i mig vid tillfälle. Det lustiga är att när jag handlade öl så köpte jag mest amerikansk öl. Där saknar jag inte den svenska motsvarigheten av någon anledning.

Det jag längtar mest efter i New York är att cykla. Jag vågar helt enkelt inte göra det på Manhattan. Så nu ska jag ut och cykla.

2 comments:

Bellan said...

Hmm, saknar ju dina bilder här men samtidigt jättekul att du skriver iaf! Hoppas du hittar tillbaka till fotobloggandet snart. Kanske med lite bilder från västkusten?!?

Ha en go´ sommar!
//Bellan

Pontus Höök said...

Bellan, jag har själv märkt att det varit mycket text på sistone. Snart kommer det dyka upp mer bilder! Ska bara komma till rätta här i Svedala först ;)