English (Google Translate)

Tuesday, August 29, 2006

Under sängen

På natten då kryper alla sockarna ut från byrålådan och samlas under våran säng. Där pratar de om vilka skor de har besökt på sistone. En del av sockarna glömmer av tiden och är kvar under sängen till det ljusnar ute. Då vågar de inte gå hem med risk för att bli upptäckta. Det är den enda förklaring jag kan ge till att jag fann 9 sockar under sängen igår.

8 comments:

Anonymous said...

Helt sant. Och har du tänkt på en sak: de rymmer alltid ensamma. Aldrig i par. Då kan man ju ändå tycka att de borde vilja vara tillsammans på nätterna eftersom de är åtskilda i ett par skor hela dagarna. Men nej, en och en drar de. Och så får man leta och sortera och så växer högen med udda strumpor och man undrar vart de som saknas drog. Förmodligen sitter de på nån beach med en paraplydrink mellan sömmarna och skrattar åt en.

Anonymous said...

^^

Anonymous said...

jaa det är ett mysterium det där med sockar

Anonymous said...

Precis! Exakt så måste det vara .De har säkert kommit överens "Strumpor i alla länder förena eder " och så gömmer de sig .Ständigt.

Anonymous said...

Här ramlar dom ur tvättmaskinen två dagar senare liksom.
Köper strumpor hela tiden och ungarna har aldrig strumpor - vem äter dom?!

Anonymous said...

"En paraplydrink mellan sömmarna", det får jag nog kalla humor.

Anonymous said...

Knepet är att köpa 15 par av samma modell och färg, sen buntar man aldrig ihop dom utan låter dom ligga i en hög i lådan. När dom börjar bli för få eller för slitna så slänger man hela rasket och köper 15 par nya..
.. mina 2 cents

- jonah

Anonymous said...

Du har fått korv av mig, har du inte sett det?