English (Google Translate)

Monday, July 18, 2011

Mika & Susanne

Året var 1991 då Mika såg Susanne på restaurang Gamle Port i Göteborg. Han var inte sen med att bjuda ut henne. De blev ett par.

Under en längre vistelse i USA 2006, bestämde de sig. De skulle gifta sig på Manhattan. Den 14:e juli 2011 vigdes de i Svenska Kyrkan i New York.


7 comments:

eva i Aten said...

Men så fina bilder! Och va' roligt att de gifte sig efter så många år! Brukar ju vara vanligare att man skiljer sig då... Mina varmaste lyckönskningar till brudparet!

Caroline said...

Men sa "random"...helt plotsligt en bild med brudparet o Diddy av alla manniskor!!
Kul!

Anonymous said...

Underbara bilder!
Berätta mer om bilden med P Diddy!!! : )

Pontus Höök said...

Eva, tack! Caroline och Anonym, det var lite random som P Diddy dök upp. Vi stannade och skulle köpa något att dricka av en försäljare i Central Park. Plötsligt stannar en svettig joggare till som också han ska köpa något att dricka. P Diddy! Så jag frågar: P! They are getting married today would you mind if I took a picture?" Trots att han var helt svettig svarade han: "Sure". Tycker han ser lite försynt ut på bilden. Inte så man är van att se honom :)

Anonymous said...

Försynt är rätta ordet! Sättet han håller händerna samt hans leende passar in på försynt...
Hade gärna varit där i Central Park, träffat P Diddy, eller varför inte en springande Brad Pitt, Chris Cornell eller Pontus Höök! ; )

Anders said...

Helt underbara bild, P Diddy av alla : )

Magnus said...

Himla fina bilder, vad mer kan man säga.