English (Google Translate)

Tuesday, March 01, 2011

14 år sedan

Idag är det 14 år sedan jag flyttade till New York. Häromdagen jobbade jag med en reporter som var 24 år gammal. Han var alltså 10 år då jag flyttade till USA. Med det perpektivet känns det fasen som att jag bott utomlands i en hel evighet.

6 comments:

Anonymous said...

Det tycker jag med... att det känns som om du har varit over there lääänge.
14 år Pontus! det är helt sjukt vad tiden går fort.
/ Petra

Anonymous said...

Jaa herrgu va tiden går!, jag är dig i hälarna med 13 År o 4 månader,
och jag som bara skulle vara här 1 år o nu e jag amerikansk medborgare o allt,
hade aldrig kunnat gissa att jag skulle bli här så här länge ( de börjar nog bli dax för mig o röra mig hemöver snart ialla fall, vill hellre att min dotter får gå i svensk skola) .
För övrigt var du den första svensk jag lärde känna i USA :) , följer din blogg varje dag också , hade bra :), Sara i Syracuse...

Pontus Höök said...

Petra, tiden går fortare ju äldre man blir har jag upptäckt. Ingen bra kombination.. Sara, let me know om du bestämmer dig för att flytta. En annan kommer inte stanna här resten av livet heller :)

Jonas Dandanell said...

Till sommaren är det 14 år sedan jag flyttade till Borås från Skåne. Precis som du säger, tiden går lite extra fort när man blir äldre.

Pontus Höök said...

Jonas, du är skåning i grunden alltså?

Jonas Dandanell said...

yep, ränderna går aldrig ur en Tiger. Är född i Landskrona, svängde fel i Varberg för 14 år sedan och har aldrig sett tillbaka. Skall dock erkänna att jag saknar havet...