English (Google Translate)

Sunday, November 14, 2010

Applikationer för Iphone 4

Nu har jag hastigt och lustigt blivit med Iphone. Ja, så hastigt var det ju inte med tanke på att den första Iphonen släpptes för tre och ett halvt år sedan. Ironiskt nog köade jag då för en Iphone, men inte för att köpa en själv utan för att plåta en reporter som köpte en.

Nu ska jag börja ladda ner lite applikationer tänkte jag. Ni vet nyttiga, kreativa och roliga apps. Förslag mottages tackamt.

8 comments:

Marko Wramén said...

Pro HDR tar förvånansvärt bra HDR-bilder.

Med oMaps tankar jag ner kartor som jag kan använda när jag är i städer utomlands där jag inte har tillgång till internet.

Factbook är ett praktiskt uppslagsverk med grundfakta om världens alla länder.

Daniel said...

Bra där, välkommen till familjen =).

Om man vill söka information om filmer är imdb´s app kanon.

Ett roligt tidsfördriv är Train conductor, ett roligt litet spel.

Znarkus said...

http://www.ononesoftware.com/products/dslr-camera-remote/

Inte testat själv, men verkar vara väldigt bra. Dyrt för en app, billigt för en trådlös remote med skärm, inställningar osv.

Tror dock man behöver en dator kopplad till kameran.

S said...

iStet! Alla vill väl kolla hjärtrytmen emellanåt?! Och glöm för allt i världen inte att tanka hem Angry Birds. Ja, inte om du tänkt att ha ett liv också, då borde du låta bli. Man blir fast!

Joakim Johansson said...

Marko: HDR är nu mer inbyggt i 4.1 och iPhone 4. Man kan välja att köra med vanligt läge eller HDR då tar den tre stycken och sammansätter, och det fungerar riktigt bra! :) Plastic Bullet, Hipstamatic, Flickr, Remote...

Det är väl iPhone 4 du köpt Pontus?

Marko Wramén said...

Joakim: Visst är HDR inbyggt, men det är enorm skillnad på resultatet mellan den inbyggda och appen jag talar om. Prova så får du se :-)

Roberto Alvarez said...

slow shutter är riktigt grymt! (namnet säger sig själv ;)
Camera + (kamera app där du kan ställa in bländare genom att använda två fingrar)
Gorilla cam (kamera app med seriebildstagning)

Tiltshift (ännu en gång ett självförklarande namn)

några utav de jag använder mest, får inte heller glömma att nämna photoshop express!

Kika in på min blogg om du vill har några bilder som är fotade med dom programen där, har en bunt som jag fotat i dagarna som ska upp nu snart så fort jag har tid.. :)

Pontus Höök said...

Tack för alla tipsen! Ska gå igenom de ordentligt under veckan. Har märkt att de appsen jag använder mest i nuläget är: SVTPlay, Hipstamatic och NHL gamecenter. Men jag vill ladda ner en massa mer apps, så fortsätt gärna tipsa :)