English (Google Translate)

Tuesday, May 18, 2010

43 stater

Av någon anledning har jag aldrig brytt mig om att räkna hur många av USA's 50 stater jag besökt. Fram tills nu. När jag i förra veckan satt på ett hotellrum i Pittsburgh och inte hade så mycket att göra, fick jag för mig att börja räkna. Det slutade på 43 stater. Jag har 7 kvar att besöka: Idaho, New Mexico, North Dakota, South Dakota, Arkansas, Kentucky och Hawaii.

Nu finner jag nästan en besatthet i att beta av dessa stater. Eller beta av, det har under åren pågått en debatt bland skandinaviska New York-korrespondenter om hur det ska gå till när man kan tillgodoräkna sig en ny stat. Du kan läsa om det här, här och här. Vi får se hur det går.

4 comments:

Anonymous said...

Lycka till! När du har besökt alla kan du ju med gott samvete flytta "hem" igen!! kusinen igen!

freddie said...

Haha! Känner igen det där själv efter att jag bilade omkring där i tre månader relativt fritt för att plåta. Tillbringade 1 år i obygden i SD i min ungdom. Har varit tillbaka för att hälsa på och mitt tips till dig är fasanjaktsäsong om du vill hitta skäl att åka dit och plåta. Hör gärna av dig ifall du vill få mer info.

FotoMix-bloggen said...

Haha, lycka till.
/Daniel

Pontus Höök said...

Kusinen, kanske är det dags att flytta hem när alla stater är besökta. Beroende på hur lång tid det tar.. Freddie, berätta gärna mer om fasanjaktsäsongen eller andra reportagetips för den delen. Coolt! (du finner min email på bloggens förstasida) Tack Daniel, kan behövas.