English (Google Translate)

Tuesday, April 06, 2010

Vem är du?

Det vore kul att lära känna er som läser min blogg. Så jag inbjuder dig till att lämna en kommentar där du berättar om dig själv. Har du något du brinner för skriv om det och låt oss inspireras. Om du vill visa något du gjort, klistra in en länk så vi kan ta del av det. Det är du själv som sätter gränserna. Har du några frågor till mig så lovar jag att svara efter bästa förmåga.

27 comments:

Josefine said...

Är en snart 30-årig stockholmare som älskar New York. Bodde en kort vända i New York City 2002 (pluggade på Pace University och jobbade på Oxygen TV). Har läst dig något år, hittade hit från Thomas N.

Typ så. :)

mgns said...

Kulturjournalist, bloggare och en massa annat. Har bara varit en enda gång i NYC men det fräslte mig. När barnen blir lite större ocker vi dit igen.

Passerar din blogg varje dag. Lika bra varje gång.

FotoMix-bloggen said...

Jag är en sjuttiofemma från Småländska östkusten, som har en 60%-ig anställning på en lokaltidning (Barometern-OT) som fotograf.
Fotar det mesta i jobbet, men att plåta sport är något jag tycker extra mycket om.
Höjdpunkten i min jobbkarriär, hittills, var när jag fick åka på OS i Peking 2008.
Dock utan fotoackreditering.
Men det gick ju bra ändå i och med min bild, tagen från läktarplats, på Sanna Kallurs snubbel tog en 1:a plats i ÅB 2009 i Vadstena.

Är även en bloggjunkie. Har en egen fotoblogg, där har jag länkar till många duktiga fotografer, både nationella men även internationella.
Det är kul och inspirerande att få ta del av andras bilder på deras bloggar.

My 2 cent
/Daniel

# 72 Mårten said...

Här är jag en av dina läsare och betraktare som är 37 år och bor i dina gamla hemtrakter. Smålandsstenar. Är en fullkomlig sportnörd och i synnerhet hockey. Började därför att blogga om Gislaveds SK som vi följer vart de än skall. Så och Lejonen speedway.

Hur hittade jag hit? Jo.. Biffen Bjurre har en karaktär i sin eminenta NHL-blogg som tar bättre kort än han själv. Var värt att kolla upp. Blev fast och ser fram emot nya publiceringar. Verkligt häftiga bilder.

Jobba på Höök.

solveig said...

Jag jobbar som reporter på en liten värmländsk lokaltidning. Trillade över din blogg när jag toksökte efter New York-bloggar för något år sedan. Var där 07 och blev mer eller mindre besatt av staden. Ska dit i sommar igen och längtar dit. Följer din blogg eftersom den stillar mitt NYC-behov en smula varje gång jag går in och ser dina bilder.
Keep up the good work!

Jonah said...

Jag är en gammal vän till dig. Vi träffades i New York i mitten på 90-talet och umgicks där tills jag flyttade hem 2001. Jag läser din blogg hela tiden, men är kass på att kommentera. =)

Anonymous said...

Jag är din hemliga beundrare.

Claes T said...

Sjuhäring som bor i Malmö och fotograferar som hobby. Tiden upptas mest av barnen men då och då får jag tid att göra ett bildspel om något. Senast Malmö Open här: http://www.claest.se/bildspel/MalmoOpen_2010/MO_2010.html.

Linda said...

Lärde känna dig i New York för en massa år sen... och jag hamnar här på din blogg emellanåt! :-)

Daniel Nilsson said...

Hej jag heter Daniel.
Jag bor i Malmö och Jag läser också din blogg.
Fast jag tittar nog mest på bilderna.
:-)

Joakim Johansson said...

Joakim som sagt, 19 år. Tar studenten på Marks Gymnasieskola om 10 veckor.

Fick veta vem du var genom Lina Alfsson som du känner, och har kollat din blogg så gott som varje dag sedan den dagen jag mailade dig några bilder i början av 2008. Idag småskrattar jag lite åt dem bilderna, då min syn på fotografering har ändrats radikalt.

Som sagt, jag följer din blogg och du/den är en ganska stor inspiration.

Vänligen kolla in min hemsida jag har sen januari detta år och kom gärna med kritik på designen och galleriet: http://www.joakim.it/

isabel said...

Jag är en 18årig tjej med USA-drömmar, och det känns som att man kommer lite närmre landet för varje gång du lägger in en bild.

Jonas Ljungdahl said...

En snart 30årig Växjö bo. Jobbar som fotograf på en reklam/informationsbyrå.
Läser din blogg och inspireras, vill till NY.

Må väl

Anders said...

Hej, Jag heter Anders och är en 40 årig norrtäljebo som med jämna mellanrum surfar in på din sida för att kolla bilderna.

Mr Urbano said...

Felet med mig är att jag aldrig varit i New York. Så jag får kolla in en massa bra bilder därifrån som tröst.
Din blogg är finfin och tack för din medverkan på 591.
Undrar förresten vad som finns på Stieglitz gamla adress 291 Fifth Avenue idag?
Det vore kul att få veta.
Mr Urbano

Fredrik Lahtela said...

Fredrik . 22 år och finner Pontus höök som en stor inspirations källa till mitt fotograferande. I aug sticker jag till Santa Barbara för att studera till just fotograf. Trilla in på bloggen av en slump när jag sökte runt på New York bloggar när jag skulle resa till den underbara staden.

Tack.

Pontus Höök said...

Vad kul att få veta lite mer om er! Några namn känner jag igen sedan förr, medans andra är för mig helt nya bekantskaper. Kul! Fortsätt gärna kommentera för sjutton. Det många av er verkar ha gemensamt är antingen kärleken till New York eller till fotografi. Om ni även i fortsättningen finner inspiration i någon av dessa kategorier på denna blogg så blir jag i all ödmjukhet extremt glad.

David said...

Hejsan!!
David heter jag, är 21 och bor i sundsvall (bor tillfällit i stockholm eftersom jag gör lunpen här) Mitt största intresse är fotografering och jag följer många bloggar av fotografer, det ger mig mycket inspiration och ger glöd åt kreativiteten =D måsta iaf säga att du har en grymt bra blogg =D
Mina alster hittar du/ni på: http://www.flickr.com/davidfahlberg

kekke said...

Miljöterapeut. Bloggare. Svensk i Oslo. Född smålänning. Nyligen besökt NY. Letar bra bilder. Och texter.

Photos_By_Niklas said...

Gillar verkligen att titta på dina bilder,Läsa dina små finurliga texter.
Dina gatufotografier är outstanding
Ögongodis av hög rang

Niklas heter jag,Har kollat in din blogg ett bra tag.
själv så är jag en glad amatörfotograf,Gillar att ta porträtt i naturliga miljöer med naturligt ljus.

Anders L said...

Heter Anders, jobbar som fotolärare på gymnasienivå. Fotar en del från och till. Det blir mest exempelbilder för att inspirera eleverna.
I ungdomsåren jobbade vi tillsammans på BT. Det var en rolig tid!
Tittar på din blogg varje dag och njuter av dina fantastiska bilder. Ditt bildspråk och dina variationsrika kompositioner är så underbara.
Du har också alltid så snyggt ljus i bilderna!

Anonymous said...

Bodde under en tid i NYC men bor numera i en annan stad pa samma ostkust. Skulle nog bo kvar i NYC om jag hade en san takterass som ni har! Alskar dina bilder och betraktelser.

Anders Brogeby said...

Anders heter jag och bor i Borås (i närheten av Tranemo). Tittar regelbundet på dina bilder som väldigt ofta har mycket innehåll. Och djup. Kommer säkert att följa dig länge. Jag jobbar med reklam och är fritidsfotograf. http://abrogeby.blogspot.com/

Mallis in real life said...

34 år, bor i Lidköping. Var i NY tre gånger på ett och ett halv år och inför mitt tredje besök toksökte jag också på nätet efter NY-bloggar. Finns många sådana med din är en av tre som jag följer frekvent.

Älskar foton, speciellt svart/vita foton på platser jag älskar, alltså New York.

Dina bilder inspirerar och när jag längtar som allra mest efter NY njuter jag extra av dina bilder.

/Mallis

Anonymous said...

Det är spännande att följa din blogg,se vart du tar vägen och vilka bilder du tar. Är själv frilansande fotograf och journalist med världen som arbetsfält. Bor just nu i Amsterdam.
Men egen blogg finns här:
http://waterglobe.blogspot.com/

Pontus Höök said...

Det är kul att ni fortsätter kommentera på detta inlägg! Om det är något speciellt ni vill läsa mer om på denna blogg får ni gärna flika in det med såklart.

Anonymous said...

Tjenare
Jag är läkarstudent som gärna fotograferar. Använder mig av en Canon EOS 350 men vill byta mot nån liten systemkamera liknande x10. Tycker om New York och tycker om dina bilder.
Brukar läsa BT och därifrån "hittade" jag din blogg.

Soshians