English (Google Translate)

Thursday, March 11, 2010

Drama på Main Street

På onsdagen var jag i Pennsburg PA med anledning av storyn om Colleen LaRose alias Jihad-Jane, som planerade att döda svenske konstnären Lars Vilks. Alla stora TV-kanaler var på plats utanför huset på Main Street där hon en gång hade bott.

Inom gångavstånd fanns det ett Dunkin' Donuts dit media gick under dagen för att antingen få i sig en kopp kaffe, sända bilder eller helt enkelt för ett snabbt toalettbesök. Jag hade precis sänt mina bilder när jag hörde någon ropa inne från damernas toalett. Till min förvåning står CNN:s nyhetsankare därinne och småhoppar i mörkret.

"Snälla, kan du hjälpa mig" sade hon generat. "Jag är för kort så sensorn för toalettlampan aktiveras inte" förklarade hon vidare. "Och jag vill inte sitta i mörkret". Jag tog ett steg in på damtoaletten och viftade med handen framför sensorn. Ljuset tändes och jag fick ett hjärtligt leende som tack. "Vad gör man inte för CNN", tänkte jag och log för mig själv.

7 comments:

Joakim Johansson said...

Det var fin liten berättelse! ;)

kekke said...

Underbart!

VeronikaP said...

Tack... :-))
Spara på storyn till barnbarnen!

Pontus Höök said...

Det är inte varje dag man är hjälpsam genom att vifta med handen :D

Erik said...

Efter ett tag så blev det väl mörkt igen? Du skulle ha stannat kvar som en real gentleman. Ok, vem var det? Fredricka Whitfield?

Pontus Höök said...

Hehe, kändes inte lämpligt att stanna kvar. Susan Candiotti heter hon.

Erik said...

Susan... ok, då skulle inte jag heller ha stannat kvar ;)