English (Google Translate)

Saturday, January 09, 2010

Känns sådär

Tydligen skulle säkerheten skärpas efter attentatsförsöket mot ett flygplan på väg mot Detroit på juldagen. Av det märkte jag inget när jag flög till New York två veckor senare. Inget.

5 comments:

Mallis in real life said...

Nu när vi flög hem, flög vi först mellan Ft Lauderdale till Atlanta och jag märkte absolut ingen skillnad. Kändes som om jag faktiskt gick rakt igenom säkerheten. Skorna av, det var det enda.

Trodde däremot att det skulle skärpas mer när man flyger till USA. Skärpningen bör kanske dock ligga i Amsterdam där en man uppenbarligen lyckats ta sig igenom säkerhetskontrollerna med sprängämne på kroppen.

Det var nån idiot som skulle flyga från Miami till Detroit som började jiddra om att utrota judar och planet vände genast tillbaka och killen arresterades. Är bara glad att man inte hamnar på ett plan med en sån idiot på.

Caroline said...

Reste hem genom London i fredags, blev ordentligt undersokt. Var ganska glad att de inte drog fram plasthandskarna.....:)

Pontus Höök said...

Mallis och Caroline, jag flög från Göteborg via Köpenhamn till NYC. Enda säkerhetskontrollen var i Göteborg, thats it. Enkelt och bra, men det gav inte den där säkerheskänslan. Men en plasthandske hade jag nog tyckt vart lite väääl krångligt trots allt...

Mallis in real life said...

Jag läste nog ditt inlägg lite för snabbt. Missade att du redan nämnde Detroit. Trodde du menade Amsterdam-incidenten. Men det är lika illa det!

=)

Pontus Höök said...

Malis, det menade jag nog allt. Han flög från Nigeria via Amsterdam vidare till Detroit.