English (Google Translate)

Thursday, October 15, 2009

41 sekunder med Prinsessan Madeleine

Under onsdagen kunde man läsa i New York Post att polisens särskilda bombpatrull fick rycka ut till hjälporganisationen "World Childhood Foundation's" kontor på Madison Avenue. Ett paket adresserat till svenska Prinsessan Madeleine fick personalen att fatta misstankar.

Paketet innehöll nu inga explosiva ämnen, men med anledning av denna episod fick jag stå och vänta utanför "Childhood's" kontor i 6h för att försöka få en bild på Prinsessan. Om jag ska vara ärlig tror jag inte ens hon var där. Någon bild på henne därifrån blev det iallafall inte.

Senare på kvällen fick vi reda på att Madeleine skulle på hockey i Madison Square Garden. Prinsessans namn hade nämligen hamnat på ett "Photo Tip Sheet" som delas ut innan varje match. Där kan man se vilka kändisar som är på plats på matchen och exakt vilka säten dom sitter på.

Så i periodpausen gick jag tillsammans med reporter Bjurman ner till Prinsessans plats för att ta några bilder och utbyta några ord med henne. 41 sekunder senare var det över. 15 minuter senare låg text och bilder i Stockholm. Och icke att förglömma: NY Rangers vann matchen mot LA Kings med 4-2.

8 comments:

Creutz said...

Såg en bekant bild på Aftonbladets huudnyhet för en stund sen...! Fräckt!

Anonymous said...

Fast där var den ju i färg ju! ;) Denna är bättre såklart.

Pontus Höök said...

Creutz, det blev visst en huvudnyhet. Handlar inte så mycket om konstnärlighet på såna jobb kan tilläggas. Anonym, en av anledningarna att just den bilden är i svartvitt är att den blir mindre åtråvärd att "stjälas" till andra websidor. Ibland postar jag faktiskt färgbilder. Kolla bara inlägget innan ;)

Mallis in real life said...

Var hon lika vacker i verkligheten?

Pontus Höök said...

Mallis, ja och nej svarar jag på den frågan. Så blir det inga oklarheter :D

Mallis in real life said...

=)

Jens Engström said...

Hon ser ganska avslappnad ut.

Pontus Höök said...

Jens, din iaktagelse stämmer bra.