English (Google Translate)

Monday, November 06, 2006

Motsägelsefullt

Det finns tydligen en sångerska som heter Linda Sundblad. Hon var med på ett webb-TV klipp på Aftonbladet.se under måndagen. Har hon alla makaroner på tallriken tro? Hon beklagar sig över att folk inte är intresserade av hennes privatliv utan istället är mer intresserade av att hon spelar i ett band med 40-åriga gubbar. "Kan du förstå vad ytligt det är?", säger hon. Minuten efter tycker hon det är patetiskt att Agneta Sjödin ställer upp på bröllopsbilder i Central Park. Motsägelsefullt indeed.

5 comments:

jonah said...

... inte alla indianer i kanoten, med andra ord. Hon kanske inte har alla hästar hemma, eller kanske går hissen inte ända upp?

Hmm, borde finnas fler varianter men kommer inte på nån just nu.

Btw, Sundays are Skypedays. remember?

Erik said...

Hennes makaroner är stuvade, helt klart. Dessutom, 60 är det nya 40. Översättning för Linda: Nu firar man en 60-årsdag på ett sådant sätt som man tidigare firade en 40-årsdag. En 40-årsdag firas knappast alls. Alltså finns det inga 40-åriga gubbar. Man måste bli lite över 60 nu för tiden.

Anna-Maria said...

Helt okänt var då inte det där bandet med "gamlingarna" och en ung blond sångerska. Lambretta. Tycker inte hon ska hänga upp sig på att man inte vet vad just Hon heter, vet ju inte vad "gamlingarna" heter heller.. Samtidigt tycker jag inte hon drog någon nitlott, de andra var de ofta out of focus och jag tror inte nån av dem får göra såpass högprofilerade sologrej...

Martin said...

Tjaa,,, vad fan säger man!!!
Det är tänt men det är ingen hemma!!!

Susanne said...

Makaroner på tallriken var ett nytt uttryck för mig! ;-) Har inte sett intervjun med henne, men sjunga kan hon i alla fall! :-)