English (Google Translate)

Saturday, June 11, 2005

Russell Crowe

Tänk om man skulle slänga en telefon i nyllet på folk varje gång man var arg. Då skulle man kanske inte ringa så mycket efter ett tag? Russell Crowe, en man känd for sitt temperament, gjorde just detta. Han slängde en telefon i ansiktet pa en anställd på Mercer Hotel tidigare i veckan. Russell blev följdaktligen arresterad. Det blev förstås stora NYHETER i entertainment världen.

Samma dag får jag ett telefonsamtal från Biffen. Vi får i uppdrag att kolla in vad som händer på hotellet i SoHo. Väl på plats blir vi snabbt på det klara med att vi inte är ensamma där. En maaaaassa annan media från hela världen är på plats. Nån typ av timing hade vi dock. Helt plötsligt dyker Russell's bil upp utanför hotellet. Fast ingen Russell. Ut kliver tre snubbar som ska hämta Mr Crowe's tillhörigheter som blivit kvar efter hans snabba "avfärd".

Nu börjar då den underbara mediahysterin (bilden). Alla dyker på det stackars klädstället som förs ut till bilen. Om man inte visste bättre, kunde man tro att det var det viktigaste klädstället i världen. I mitt stilla sinne tänker jag att nog har man ett varierande yrke. Just another day at the office...


No comments: