English (Google Translate)

Sunday, September 28, 2014

Hundgöra

Varför inte ta en till anekdot från FN. När jag och Expressens Annsofie Näslund stod och väntade på att få komma in på ett högnivåmöte, kollades mina kameror av en vakt och hans bombhund. Plötsligt börjar vaktens telefon ringa. Vilken ringsignal? Who let the dogs out..

Friday, September 26, 2014

Roligaste ministern

Under hela denna veckan har jag jobbat på FN och fotat norska och svenska ministrar i samband med FN:s Generalförsamling. Vem var då roligast av alla ministrar jag träffade? Carl Bildt. Utan tvekan. Även om han ibland kan framstå som arrogant så har han en torr humor som är så rolig. Han myntade exempelvis utrycket "fnitterfestival" när två kollegor fnittrade. Ja, ni hör ju. 

Thursday, September 25, 2014

Tuesday, September 23, 2014

Ett gathörn som livet självt

Ett gathörn i New York är för mig typ så här, som livet självt.

Sunday, September 21, 2014

Det viktiga är inte kameran..

Ja, så hade man då en iphonebild med rörelseoskärpa, föreställande Hillary Clinton tillsammans med en reporter, över ett uppslag i Expressen. Så kan det gå när man inte får ta med sig en systemkamera in på en boksignering. Tveksamt om någon läsare tänkte på det dock. Lite suddiga iphonebilder i tidningen, är ju trots allt kutym numera.

Saturday, September 20, 2014

Friday, September 19, 2014

Hann inte fylla år

Under fredagen fyllde jag år. Att fylla år är kul, men jag jobbade bokstavligen från tidig morgon, till nu. Så helgen får ägnas åt att fylla år helt enkelt.

Thursday, September 18, 2014

Kaos på gång

Nu drar FN:s generalförsamling igång. Då vet man att det blir trafikkaos i Midtown. Kanske skulle man hålla sig därifrån ändå. Fast jobbar man så är det bara att gilla läget. Mitt mantra är: Tunnelbana, Tålamod, Toppenhumör!

Monday, September 15, 2014

Sunday, September 14, 2014

Inte ens en ljusstrimma


Mörkret sänker sig i New York. Det är vackert. I Sverige däremot har ett totalt mörker lagt sig och jag ser just nu inte ens en ljusstrimma. Hela 12.9% i Sverige röstar alltså på det främlingsfientliga partiet Sverigedemokraterna. Var 8:e person. Det är fasen inte vackert.

Friday, September 12, 2014

Alicia fyller 3 år


Den här glada skiten fyller tre år idag. Det kommer självklart serveras cupcakes på dagis, och då blir hon om möjligt ännu gladare. Grattis till vår lilla älskling!

Tuesday, September 09, 2014

Det var som hundan

Sunday, September 07, 2014

Patrik & Kickie

När min storebror Patrik sa att han skulle gifta sig med sin underbara Kickie på en sommaräng i Småländska Fredriksdal blev jag så glad, så glad. När dagen kom, den 2:a augusti, blev jag dessutom nervös. När jag höll mitt tal vid bröllopsmiddagen började jag nästan gråta. Mycket känslor alltså. Lägg ihop allt det där och du får en helt fantastisk dag. Jag hoppas att bilderna jag tagit gör dagen rättvis.





















Saturday, September 06, 2014

Hotell i New York

Nu bor jag på hotell med familjen i 5 dagar. I min hemstad New York. Det är nämligen lite småstruligt i vår byggnad. Ingen fungerande hiss. Gasen är avstängd och därmed ingen fungerande spis. Ingen tillgång till tvättstugan då hissen är paj. Man står ut med mycket i New York, men typ där går gränsen. Mitt i all bedrövelsen tänker jag så här: Nu kan det bara bli bättre!

Thursday, September 04, 2014

Tuesday, September 02, 2014