English (Google Translate)

Tuesday, November 28, 2006

Tack!

43 gratulationsmail och plenty lyckönskningar på bloggen. Tack för omtanken, det värmer. Olivia hon är så glad över uppmärksamheten att hon gråter. Det kan vara så att hon är hungrig också.

Sunday, November 26, 2006

Vår dotter


Olivia Höök, föddes söndagen den 26:e November, klockan 14:12 på Beth Israel Hospital i New York. Längd: 50.8 centimeter. Vikt: 3580 gram. Hon vet redan hur man gäspar.

Thursday, November 23, 2006

Thanksgiving

Idag firas det Thanksgiving. Efter den stora Thanksgivingparaden på Manhattan står gatorna tomma. Kalkonerna däremot, är fyllda.

Wednesday, November 22, 2006

Bebis

5 dagar (give and take) kvar tlll sömnbrist och och en helt underbar liten varelse.

Sunday, November 19, 2006

Mer lik


This just in. Min kusin Niklas, mer lik Justin Kirk än Justin själv.

Thursday, November 16, 2006

Lika som bär?


Enligt tre personer oberoende av varandra så är jag lik skådespelaren Justin Kirk. Han är just nu aktuell i den amerikanska TV-serien "Weeds". Är jag aktuell med att vara lik honom? Döm själva.

Sunday, November 12, 2006

En bild


Trapetsskola i Los Angeles.
Foto: Pontus Höök

Thursday, November 09, 2006

Maskrosungen

Nu har jag ett stycke intressant läsning framför mig. Sandra Gustafsson's bok "Maskrosungen" har anlänt från Sverige. Tack Sandra!

Monday, November 06, 2006

Motsägelsefullt

Det finns tydligen en sångerska som heter Linda Sundblad. Hon var med på ett webb-TV klipp på Aftonbladet.se under måndagen. Har hon alla makaroner på tallriken tro? Hon beklagar sig över att folk inte är intresserade av hennes privatliv utan istället är mer intresserade av att hon spelar i ett band med 40-åriga gubbar. "Kan du förstå vad ytligt det är?", säger hon. Minuten efter tycker hon det är patetiskt att Agneta Sjödin ställer upp på bröllopsbilder i Central Park. Motsägelsefullt indeed.

Sunday, November 05, 2006

Skötbord

Annelie och jag har funderat. Vart ska vi placera bebisens skötbord? Nu när vi hittat ett bra hörn känner vi oss... lyckliga. Simple as that.

Friday, November 03, 2006

En bild


Tennisspelaren Jonas Björkman.
Foto: Pontus Höök

Wednesday, November 01, 2006

Stryplek

Det här låter väldigt bekant. Dessa "lekar" förekom när jag gick i högstadiet på Tranängsskolan i mitten av 80-talet. Tjejerna i parallellklassen provade på denna sjuka lek. Det gick inte som de tänkt sig. Visst, tjejen svimmade, men de andra orkade inte hålla emot. Så hon stöp rätt i backen med ansiktet före. Resultat? Ett sargat ansikte med enorma blåtiror, och ett avskräckande exempel för andra som var nyfikna på denna "lek".